Terkini
 • Terkini

  Ahad, 5 Julai 2009

  SAMBUTAN HARI GURU DI MASJID NURUL IMAN


  print this page
  Sambutan Hari Guru Peringkat Bahagian Limbang pada 28.06.2009 telah pun di adakan di Masjid Nurul Iman, Kampung Punang.

  Majlis yang turut dihadiri Pegawai Pelajaran Bahagian, Pegawai Pelajaran Daerah, guru-guru, murid-murid sekolah serta penduduk kampung begitu meriah sekali. Majlis dimulakan dengan bacaan Surah Yassin selesai saja solat maghrib dan seterusnya tazkirah yang telah disampaikan oleh Ustaz Ali Akbar Al-Hafis.

  Sebelum itu, kempen derma darah juga telah di adakan di SK Agama Lawas yang juga telah mendapat sambutan ramai terutamnya guru-guru.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 KOMEN:

  1. Tanpa Nama9/7/09 7:56 PTG

   Salam

   Satu artikel yang bagus dan penuh emosi. Semoga Saudara AMAD(AMD ATHALON-INTEL) tambahkan lagi artikel2 seperti ini. Bukan hanya cerita2 dari Punang, tapi kalau boleh 'sepanjang JALAN Punang'. Di kampung kami di Sualai ani pun indada hal- KEDAYAN pun KEDAYAN lah, janji kami siyok ada cerita orang KEDAYAN dalam internet. Dan mungkin disebabkan cerita kedayan sualai ani, inda mustahil ada kedayan dari kampung lain ikut membaca. Jadi maki siyok hantap tia banar tu..ATU TAYA !

   OK TU. bah kan be inut ku..

   Wasalam

   BalasPadam
  2. salam,

   mau rasanya mencari dan menulis bahan tentang kedayan tapi oleh sebab huruf 'r'ditiadakan dalam ayat yang terdapat 'r',makanya apa-apa artikel yang bersangkut paut dengan bangsa itu tidak mendetail dan tidak memenuhi spesifikasi yang ditetapkan oleh dewan bahasa.

   tapi sekiranya bangsa kedayan itu mau berubah dari 'pronaun',insyaallah kita akan usahakan untuk kepentingan kaum kedayan di utara sarawak.

   kepada Harris,Pengerusi Persatuan Kedayan mohon anda dapat mendetailkan dan membuat laporan serta aktiviti persatuan anda disini kerana ada ahli dan bukan ahli ingin mengetahui kedudukan terkini persatuan yang anda terajui.


   telor pecaaaaaaaah.

   BalasPadam

  Komen bisdikita di sini tapi usai-usai pulang

  Item Reviewed: SAMBUTAN HARI GURU DI MASJID NURUL IMAN Rating: 5 Reviewed By: Tanpa Nama
  Scroll to Top