Terkini
 • Terkini

  Ahad, 30 Ogos 2009

  UCAPAN AIDIL FITRI

  Kami sempat berjumpa dan menemuramah sebilangan mahasiswa kitani yang belajar di IPTA-IPTA disekitar Bandaraya Kuching. Mereka ini terdiri daripada pelajar senior dan yang baru.


  Nama: Mohamad Helmi Bosrah Jurusan: Kejuruteraan Electronik
  Asalamualaikum, saya ingin mengucapkan Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari Raya aidil fitri kepada semua ahli keluarga di Kampung Ulu, Kuala Lawas dan kawan-kawan yang mengenali diri saya. Untuk kawan-kawan yang berada diperantauan saya doakan selamt balik ke kampung masing-masing.  Nama: Mohamad Fazlan Fadli Awang Ujan Jurusan:Kejuruteraan Elektronik

  Assalamualaikum. Kediaku ucapkan selamat Hari Raya aidil fitri terutamanya kepada ahli keluargaku yang berada di Kampung Punang. Juga kepada saudara mara dan jiran tetangga. Tidak lupa juga kepada geng-geng di Kampung. Beraya atu bisai-bisai. Tidak lupa juga kepada orang kampung yang mengenali diri saya.


  Nama: Muhamad Dzulfadli Bin Awang Marajeh Jurusan: Kejuruteraan Elektronik
  Salam lebaran kepada semua umat Islam setelah sebulan berpuasa. Tidak ketingalan juga saya ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada Bapa dan Mama serta adik-adik di Kampung Punang. Semoga dapat menyambut Hari Raya dengan meriah disamping keluarga tersayang. Diucapkan juga kepada sanak saudara dan kawan supaya bertandang ke rumah kami pada hari lebaran nanti. Akhirkata Selamat Hari Raya Maaf zahir dan Batin.


  Nama: Awangku Muhd Nurshafiq Awangku Abas Jurusan: Teknologi Kimpalan
  Salam lebaran kepada semua umat Islam terutama kepada ahli keluarga tersayang. Saya mohon ampun dan maaf kepada mama dan bapa, semoga bisdikita sihat walafiat dan dimurahkan rezeki. Tidak lupa juga kepada abang, kakak dan diharap bisdikata inda lupa si bongsu ani. (mun paham bisai tu). Kepada geng-geng sedar-sedar sedikit.  Nama: Mohamad Noor Syukri Mohamad Jurusan: Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan)
  Assalamualaikum w.b.t. kepada semua umat Islam di mana saja berada, saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Terutama sekali kepada Babu dan Babah dan adik-adik yang berada di Kampung. Inda lupa juag kawan-kawan yang mengenali didi ani. Saya ucapkan marilah sama-sama menuju kejayaan. Maaf zahir Batin.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 KOMEN:

  Catat Ulasan

  Komen bisdikita di sini tapi usai-usai pulang

  Item Reviewed: UCAPAN AIDIL FITRI Rating: 5 Reviewed By: NEW MEDIA
  Scroll to Top