Terkini
 • Terkini

  Jumaat, 18 Disember 2009

  MAJLIS BACAAN YAASIN DAN TAHLIL

  Salam Maal Hijrah.
  17 Disember 2009
  30 Zulhijjah 1430H

  Masjid Nurul Iman Kampung Punang- Bacaan Doa Akhir tahun telah dibacakan oleh Imam I, Pgn Japar Bin Pgn Damit sejurus sebelum azan Maghrib.. Seterusnya Bacaan Doa Awal tahun dibacakan selepas solat maghrib.  Majlis diteruskan dengan Bacaan Surah Yaasin dan tahlil untuk kaum muslimin dan muslimat khusus untuk Allahyarhamah Hajjah Dayang Taisah Bt Damit (Bonda YB Datuk Amar Hj Awang Tengah Bin Ali Hassan).

  Majlis telah berjaya menghimpunkan 100 orang jemaah termasuk dari Punang Jaya. Antara tetamu yang hadir ialah Awang Damit Bin Ali Hassan serta rombongan, Penghulu Reduan, KK Haji Marli, KK Pgn Adenan dan Tuan Haji Puasa.

  Pihak pengurusan Masjid Nurul Iman mengucapkan jutaan terima kasih kepada Encik Awang Damit Bin Ali Hassan serta rombongan, Jawatankuasa Surau As-Syakirin Punang Jaya serta mereka yang terlibat dalam menjayakan majlis ini.


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 KOMEN:

  1. Syabas Saudara Haziq..atas laporan diatas..ringkas dan padat.Syabas juga kepada seluruh warga Punang serta mereka yang terlibat menjayakan Majlis Keagamaan sebegini.Semoga Allah akan memberkati Kampung Punang pada Tahun Baru ini dan pada tahun-tahun seterusnya.Amin...

   BalasPadam
  2. Salam..batah kau inda kedangaran Achun.Sihat lah kau lakat lagi. Alhamdulillah.

   BalasPadam

  Komen bisdikita di sini tapi usai-usai pulang

  Item Reviewed: MAJLIS BACAAN YAASIN DAN TAHLIL Rating: 5 Reviewed By: haziq
  Scroll to Top