Terkini
 • Terkini

  Ahad, 13 Februari 2011
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  3 KOMEN:

  1. Syabas dan Jutaan Terima kasih kepada Cameraman Punang.Com@Punang.Media..kehadhiran dan kesungguhan kalian pada Regatta kali ini sungguh bermakna dan sangat membanggakan kami dari Punang sebenarnya.Adalah sangat membanggakan kerana kalian adalah anakjati Kpg Punang,berkebolehan dlm bidang Fotografi,merakamkan detik2 mendebarkan saat berkayuh serta 'keulahan' org2 kitani..lebih membanggakan lagi kalian melakukan semua ini tanpa meminta sebarang bayaran..itulah sifat yg sgt baik sbg anakjati kitani.Penat lelah kalian sbnrnya sangat dihargai warga kampung kitani..Syabas !!! Kpd Tn Hj Nazir terimakasih krn mencetuskan idea utk Cameraman Punang ini.

   BalasPadam
  2. Timakacih Achun peng yau ahh..Lu suka puji2 olang ahhh..telimakacih lagi maa! Lu komen peng yau aa, cakap waa aa tala minta itu lui(bayaran). memang la tala minta, tapi aa, wa sindili tala boleh gamba dili sendili maa! Satu lagi pengyau aa, saya minta makan aa, lu tala tolong kasi saya makan maa. manyak lapaaa oo.wa sindili angkat itu sup ayam aa, manyak sidap oo. wa tala tau sama masak itu sup aa.! telima kacih tukang masak! lu punya sup manyak syok, eh sala..manyak sedap maa.! ilup Punang Media(puji dili sindili laaa)

   BalasPadam
  3. Terima kasih atas penghargaan kepada group Punang Media (Vazoka Photografy).
   Secara tidak langsung kita sama-sama menonjolkan nama Punang, PG dan Punang.com sebagai produk terbaik Lawas mahu pun Sarawak untuk menjadi Kpg contoh.
   Tahniah juga kami ucapkan kepada kpg Punang, PG, Punang.com, Putera dan masyarakat Lawas am nya yg sentiasa memberi kerjasama kepada kru-kru kami dalam membuat liputan utk paparan pada umum.

   Vazoka Photografy
   TMO : Alihanz A.
   email : zlihanz18@gmail.com

   BalasPadam

  Komen bisdikita di sini tapi usai-usai pulang

  Item Reviewed: Punang Media: Punang.com Rating: 5 Reviewed By: NEW MEDIA
  Scroll to Top